Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Tekken 7 τα νέα Deals with Gold

*
Όπως κάθε εβδομάδα, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox 360, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν παιχνίδια και add-ons σε προνομιακές τιμές, πάντοτε στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων Deals with Gold. Βασική προϋπόθεση να έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold. Όπως πάντα, πηγή ενημέρωσης για το συγκεκριμένο θέμα, αποτελεί το blog του Major, Larry Hryb, Nelson. Έτσι λοιπόν, αυτή την εβδομάδα, οι κάτοχοι Xbox One έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν με έκπτωση τα Battlefield 1 Turning Tides, Forza Horizon 3 Blizzard Mountain, Killing Floor 2, Human Fall Flat, Slender: The Arrival, Tekken 7, Tekken 7 Deluxe Edition, Styx: Master of Shadows κ.α. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες, δεν είχε ανακοινωθεί η σχετική λίστα για το Xbox 360. Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν μέχρι την Τρίτη 3 Ιουλίου, ώρα Ελλάδας 13:00μμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*